A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Вебінар щодо  подання одноразової добровільної декларації та реєстрації програмних РРО відбувся в Богуславській ДПІ ГУ ДПС  у Київській області

Дата: 14.12.2021 14:05
Кількість переглядів: 448

Фото без опису

 

 

Вебінар щодо  подання одноразової добровільної декларації та реєстрації програмних РРО відбувся в Богуславській ДПІ ГУ ДПС

 у Київській області

Сьогодні фахівцями Богуславської державної податкової інспекції ГУ ДПС у Київській області в рамках проведення інформаційно-розяснювальної кампанії, проведено черговий вебінар щодо добровільного декларування активів фізичних осіб та реєстрації програмних РРО.

У заході взяла участь начальник Богуславської ДПІ ГУ ДПС у Київській області Вікторія ПІДОПРИГОРА.

Головною темою вебінару стало обговорення питання одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб.

Вікторія ПІДОПРИГОРА проінформувала  присутніх про основні аспекти та механізм проведення добровільного декларування. Зауважила, що збір з одноразового (спеціального) добровільного декларування – це одноразовий обов’язковий платіж, розмір якого самостійно розраховується декларантом з вартості належних йому активів з урахуванням ставок такого збору, та відображається ним в одноразовій (спеціальній) добровільній декларації.

Сплата збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування здійснюється декларантом протягом 30-ти календарних днів з дати подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації.

Наголосила, що одноразова (спеціальна) добровільна декларація подається виключно декларантом в електронній формі.

Також, начальниця ДПІ нагадала учасникам заходу, що відповідно до п. 2 розд. II Порядку реєстрації, ведення реєстру та застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 23.06.2020 № 317, під час реєстрації кожному ПРРО фіскальним сервером ДПС  автоматично формується та присвоюється фіскальний номер. Фіскальний номер ПРРО не змінюється у разі перереєстрації ПРРО, внесенні змін у дані про ПРРО і зберігається за ПРРО до дати скасування його реєстрації.

Для реєстрації ПРРО складається Заява про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО  (додаток 1 до Порядку № 317) за ідентифікатором форми J/F 1316603.

Зауважила, що датою реєстрації ПРРО є дата формування фіскального номера ПРРО.

Учасники заходу мали можливість задати питання як з одноразового декларування, так і з питань реєстрації ПРРО та отримати на них кваліфіковані відповіді.

 

Богуславська ДПІ ГУ ДПС у Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень