Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

У Богуславі розіграли «Кубок Святого Миколая»

Дата: 20.12.2021 15:11
Кількість переглядів: 660

Фото без опису

 

17-19 грудня у Богуславі відбувся дитячо-юнацький турнір з хокею з шайбою серед юнаків 2013-2014 років народження на призи Голови Київської обласної державної адміністрації «Кубок Святого Миколая» та на знак відродження хокейних традицій в регіоні.

У турнірі брали участь 11 хокейних команд з Богуслава, Києва, Дніпра, Кременчука, Одеси, Херсону та Вінниці. Під час відкриття фінальних ігор юних спортсменів із Днем Святого Миколая привітав голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін і побажав високих спортивних досягнень, виконання усіх їх планів та мрій. До вітань долучилися голова Обухівської РДА Олександр Гомон, депутат Київської обласної ради Олена Шуст і голова Богуславської міської ради Віталій Хоменко.

Ще одним важливим кроком у розвитку хокею на Київщині стало підписання меморандуму про співпрацю разом із Всеукраїнською громадською організацією «Федерація хокею України» та ТОВ «М.С.Л.», яке виступає спонсором «Льодограю. Також доброю новиною стала ідея створення на Київщині дорослої хокейної команди.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень