Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Звіт депутата Богуславської міської ради VIII скликання ШПАКА ВЛАДИСЛАВА ГЕННАДІЙОВИЧА про роботу за 2021 рік

Дата: 21.12.2021 16:37
Кількість переглядів: 579

 

 

 

З в і т

депутата Богуславської міської ради VIII скликання

ШПАКА ВЛАДИСЛАВА ГЕННАДІЙОВИЧА

про роботу за 2021 рік

Відповідно до ст.16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», ст.ст.6, 16 Регламенту Богуславської міської ради VIII скликання, надаю звіт про роботу, як депутата Богуславської міської ради за 2021 рік.

З моменту визнання повноважень депутатів Богуславської міської ради VIII скликання, а саме 04 грудня 2020 року, я був обраний, з числа депутатів, на посаду секретаря Богуславської міської ради. Перебуваючи на посаді, впливаю на забезпечення ефективної діяльності міської ради, зокрема,  забезпечую умови для вчасного та ефективного розгляду звернень громадян і юридичних осіб на засіданнях депутатських комісій, підготовку та проведення сесій Богуславської міської ради, а також своєчасне доведення рішень ради до виконавців та громади.

В період з січня по грудень 2021 року було проведено 25 сесій міської ради, рішення щодо скликання яких було своєчасно доведено мною, як секретарем ради, до відома депутатів і населення. Усі прийняті на сесіях рішення та документи упорядковані належним чином.

Найбільша кількість рішень, що розглядалися на сесіях – земельні питання. Майже на кожній сесії розглядалися бюджетні питання.

Сесії Богуславської міської ради організовуються та проводяться у відповідності до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Богуславської міської ради VIII скликання. Згідно Закону України «Про доступ до публічної інформації» мною було забезпечено оприлюднення на офіційному веб-сайті міської ради для ознайомлення всіх проєктів та прийнятих рішень, протоколів сесій, протоколів постійних депутатських комісій та іншої інформації, що стосується моїх повноважень.

Окрім цього, в Богуславській міській раді працює 5 постійних депутатських комісій ради, на засіданнях яких розглядаються звернення громадян, підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності та інші питання з метою формування відповідних проєктів рішень з подальшим винесенням їх на розгляд сесії міської ради. А тому, у звітному періоді, за дорученням голів постійних депутатських комісій, мною організовано та прийнято участь в 95 засіданнях комісій.

Відповідно до законодавства, кожне засідання сесії міської ради та постійних депутатських комісій проводилися відкрито, а також було забезпечено право кожного громадянина бути присутнім на засіданнях.

Разом з тим, протягом року, мною здійснено обстеження житлово-побутових умов проживання жителів громади і видано близько двохсот актів.

За зверненнями громадян територіальної громади було:

- підтримано та надано матеріальну допомогу на лікування;

-         ініційовано та забезпечено розчищення вулиць від снігу біля жилих будинків;

-         ініційовано та забезпечено підсипку доріг щебнем;

-         ініційовано та забезпечено ремонт вуличного освітлення.

Щоденно проводиться робота з виборцями, яка відбувається шляхом особистих зустрічей, письмових звернень, телефонних дзвінків.

Вважаю, що моїм основним завданням, як секретаря ради, є безпосередня співпраця та комунікація між жителями, депутатами ради та керівництвом громади. А тому, перебуваючи на даній посаді, я хочу не лише почути кожного жителя Богуславської територіальної громади, а й допомогти у вирішенні тих питань, що турбують.

Підсумовуючи, зазначу, що попереду ще не один рік напруженої роботи і я щиро вдячний кожному за підтримку на виборах 2020 року та повністю усвідомлюю ступінь відповідальності, яку поклали на мене мої виборці.

 

 

Звіт поданий для оприлюднення 21.12.2021 року.

 

 

      Депутат Богуславської міської ради                                       Владислав ШПАК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень