A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Богуславська районна філія КОЦЗ інформує!

Дата: 23.12.2021 11:03
Кількість переглядів: 794

 

 

Звертаєм увагу на необхідність дотримання роботодавцями та найманими працівниками законодавства про працю та зайнятість населення та інформуємо, що офіційне працевлаштування і легальна заробітна плата мають ряд беззаперечних переваг для найманих працівників.

Легальна робота - це перш за все стабільна заробітна плата сьогодні та впевненість у завтрашньому дні, адже лише офіційне працевлаштування та отримання легальних доходів гарантує працівникам реалізацію їх прав на соціальні виплати у майбутньому: пенсійне забезпечення, оплату листів непрацездатності, оплачувані відпустки, у тому числі по догляду за дитиною, право на пільгову пенсію, отримання допомоги по безробіттю, тощо.

Часом роботодавцями використовується така неофіційна форма зайнятості як стажування. Перевірками фіксуються випадки «стажування» працівників без оформлення трудових відносин.

Звертаємо увагу, що стажування без оформлення трудових відносин є порушенням трудового законодавства, за яке порушникам загрожує штраф.

Використання офіційно працевлаштованих робітників дає роботодавцю злагоджений, стабільний трудовий колектив, відсутність плинності кадрів, та є запорукою процвітання бізнесу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень