A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Післясвяткові дні міської ради розпочалися з роботи постійних депутатських комісій.

Дата: 12.01.2022 16:21
Кількість переглядів: 699

Фото без опису

 

Післясвяткові дні міської ради розпочалися з роботи постійних депутатських комісій. 12 січня відбулося засідання комісії з питань освіти і науки, культури та відродження духовності, сім’ї, молоді, фізкультури та спорту, охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту, екології, та охорони навколишнього середовища, та взаємодії з учасниками АТО (ООС), де члени комісії розглянули наступні питання.

Так, внесли доповнення до рішення сесії міської ради від 26.07.2021 р. «Про встановлення вартості харчування одного дітодня в закладах освіти…», затвердили Положення про порядок та умови надання платних послуг КУ «Центр надання соціальних послуг», які здійснюються на підставі письмової заяви до відділу соціального захисту населення Богуславської міської ради. Також розглянули питання здійснення оплати комунальних послуг за спожиту електроенергію при наданні послуг харчування в закладах освіти та виділення матеріальної допомоги жителям громади.

Цього дня проходило й засідання комісії з питань стратегічного розвитку та планування, бюджету і фінансів, регуляторної політики. Окрім розгляду тих питань, які вже обговорювали на засіданні попередньої комісії, члени комісії розглянули звернення фізичних та юридичних осіб. Зокрема, для утримання військово-лікарняної комісії потрібно 205,7 тис. грн., проте це звернення дирекції Богуславської центральної лікарні члени комісії відклали на місяць, так як на початку фінансового року потрібен деякий час для відкриття відповідних рахунків. Так відтермінували і розгляд звернень депутата міської ради Вадима Ткаченка, який просив виділити з місцевого бюджету 40 тисяч гривень на розробку і виготовлення технічної документації зі встановлення гідрологічного (водомірного) посту, який дав би можливість проведення моніторингу рівня води в Росі; 100 тисяч гривень, що залишилися невикористаними минулоріч, — на фінансування програми підтримки Богуславського об’єднання батьків і дітей з особливостями розвитку «Першоцвіт»; і 50 тисяч гривень — на розробку та виготовлення технічної документації із встановлення бювету з питною водою по вул. Шевченка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень