A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Семінар щодо застосування РРО/ПРРО

Дата: 21.01.2022 14:43
Кількість переглядів: 773

Фото без опису

 

Сьогодні  фахівці Богуславської ДПІ ГУ ДПС у Київській області провели семінар для ФОП, які здійснюють торгівельну діяльність в магазині «Господарчі товари» м. Богуслав. Говорили, зокрема, про застосування касових апаратів з 1 січня 2022 року, порядок реєстрації та використання. Податківці пояснили, що РРО/ПРРО не застосовується при здійсненні розрахунків у безготівковій формі, тобто, при перерахуванні коштів з одного банківського рахунку на інший, або при внесенні коштів до каси банку для подальшого зарахування їх на рахунок отримувача.

Також інформували присутніх про порядок ведення обліку товарних запасів, який є обов’язковим для ФОП загальної системи оподаткування, ФОП-платників податків ІІІ групи, які є платниками ПДВ, а також для ФОП – платників єдиного податку, які здійснюють реалізацію лікарських засобів, виробів медичного призначення та реалізацію ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння та напівдорогоцінного каміння.

Наприкінці семінару податківці відповіли на численні питання щодо реєстрації РРО/ПРРО та рекомендували підписатися на офіційні сторінки ДПС у мережі Фейсбук та Телеграм, а також слідкувати за новинами на сайті Головного управління ДПС у Київській області https://kyivobl.tax.gov.ua/.

 

Богуславська ДПІ ГУ ДПС у Київській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень