A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Нова модель надання клієнтоорієнтованих послуг службою зайнятості — пошук кандидатів у патронатні вихователі.

Дата: 25.01.2022 13:46
Кількість переглядів: 704

Фото без опису

 

У 2022 році запроваджена нова модель надання клієнтоорієнтованих послуг службою зайнятості. Однією із послуг є інформаційно-роз'яснювальна робота для населення району – з метою пошуку кандидатів у патронатні вихователі.

Сьогодні 21.01.2022р. директор Богуславської районної філії Київського обласного центру зайнятості Наталія ОСТРОУХ разом із представниками соціальних партнерів: начальником служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Богуславської міської ради - Оксаною КАЛІНСЬКОЮ, начальником відділу соціального захисту населення «Соціально-гуманітарного управління Виконавчого комітету Богуславської міської ради» – Русланою ВІСЬТАК та головним юристом сектору «Богуславського бюро правової допомоги» відділу правової допомоги Білоцерківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги – Наталією ТУНИКОЮ провели спільний інформаційний захід на тему: «Патронат над дитиною».

На даний захід було запрошено 8 осіб з числа безробітних. В ході заходу з’ясували суть і зміст патронату над дитиною, покроково продемонстрували механізм його впровадження та обговорили обов'язкові критерії для кандидатів у патронатні вихователі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень