A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Вчора на засіданні виконкому розглядалася низка питань

Дата: 26.01.2022 14:10
Кількість переглядів: 734

Фото без опису

 

 

Вчора на засіданні виконкому розглядалася низка питань, серед яких і звіт комунальної установи "Богуславський трудовий архів" за 2021 рік. За словами директора установи, приміщення заповнене вщент, адже тільки за минулий рік додалося 25 архівних фондів у зв'язку з ліквідацією та реорганізацією ряду підприємств, відділів. Всього ж в архіві перебуває більше 18-ти тисяч справ. Тож було вирішено виділити для архівної установи приміщення в Будинку культури.
Заслухали члени виконкому і звіт КУ "Інклюзивно-ресурсний центр", на обліку в якому перебувають 83 дитини з особливими освітніми потребами.
Важливим питанням, яке не можна було обминути при обговоренні медичних питань, стало можливе закриття пологового відділення. Та не провина лікувального закладу, що за 5 місяців у відділенні прийняли лише 65 пологів, а те, що лікарня працювала в "ковідному" режимі і не приймала породіль. Зрештою, як зауважив міський голова Віталій Хоменко, він з депутатами працює над тим, аби закриття відділення не відбулося.
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради звернулося до членів виконкому з пропозицією створити символіку Богуславської громади. Тож вже з 15 лютого пропонують оголосити конкурс, на якому всі бажаючі можуть запропонувати своє бачення такої символіки. Далі проведуть онлайн-голосування і за його результатами оберуть кращі прапор і герб.
Якщо у жителів громади є потреба в наданні послуг з обслуговування в побуті, як от: приготування їжі, прибирання, допомога по господарству і таке інше, їх можна отримати, написавши заяву до відділу соціального захисту населення соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету міської ради -- наголосила директорка Центру надання соціальних послуг Наталія Ковальова при розгляді питання внесення змін до Положення. 
Як і завжди, члени виконкому розглядали й питання змін у черзі квартирного обліку, дозволу на зрізання аварійних дерев та питання захисту прав дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень