Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Серед найважливіших — затвердження Програми «Підтримки малого і середнього підприємництва Богуславської територіальної громади на 2022-2024 роки» та Програми «Громадський бюджет Богуславської територіальної громади на 2022-2024 роки»

Дата: 03.02.2022 08:42
Кількість переглядів: 861

Фото без опису

 

Робота чергової, 27 сесії Богуславської міської ради, пленарне засідання якої відбулося 31 січня, проходила в звичному режимі. Обговорюючи важливі для громади питання, депутати затвердили Програму «Підтримки малого і середнього підприємництва Богуславської територіальної громади на 2022-2024 роки» за основними напрямками — сільське господарство, промисловість, торгівля та побут, яка фінансуватиметься з місцевого та державного бюджетів; Програму «Громадський бюджет Богуславської територіальної громади на 2022-2024 роки».

Внесли зміни до рішення сесії Богуславської міської ради від 26.07.2021 №1459-17-VIII «Про встановлення вартості харчування одного дітодня в закладах освіти Богуславської територіальної громади».

Розглянувши лист соціально-гуманітарного управління, депутати схвалили надання дозволу соціально-гуманітарному управлінню виконавчого комітету Богуславської міської ради здійснювати оплату з коштів місцевого бюджету комунальних послуг спожитих енергоносіїв (електрична енергія) при наданні послуг харчування в закладах освіти Богуславської міської ради та внести відповідні зміни в договір про закупівлю послуг з організації та забезпечення харчування за державні кошти.

У зв’язку із зміною місця знаходження комунальної установи Богуславської міської ради «Богуславський трудовий архів», міська рада вирішила затвердити Статут комунальної установи Богуславської міської ради «Богуславський трудовий архів», виклавши його у редакції.

Вирішили також надати дозвіл соціально-гуманітарному управлінню виконавчого комітету Богуславської міської ради на передачу в оренду без проведення аукціону службового приміщення для розміщення громадської приймальні народного депутата України Колюха Валерія Вікторовича загальною площею 11,4 кв. м, розташовану за адресою: вул. Острів, 2.

Традиційно депутати розглянули питання про надання матеріальної допомоги та врегулювання земельних відносин. Що ж до виявлених порушень у розгляді «земельних» питань, то частину їх було вирішено повернути на доопрацювання членам профільної комісії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень