A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Вирощування лікарських рослин як бізнес

Дата: 07.02.2022 14:07
Кількість переглядів: 745

Фото без опису

 

Минулої п’ятниці у міській раді обговорювали можливість вирощування лікарських трав у рамках програми «Підтримки малого і середнього підприємництва», запросивши експерта Олександра Губарьова, заступника голови Асоціації виробників лікарських рослин в Україні.

Що потрібно, аби поставити бізнес «на ноги», де купити насіння чи посадковий матеріал, і найголовніше, де реалізувати — ці та інші питання цікавили жителів громади, які прибули на зустріч разом із старостами округів. Погоджуючись із думкою фахівця, що цей бізнес — надзвичайно перспективний і не дуже затратний, все з острахом ставляться до новацій.

Ще одним важливим моментом є вирощування лікарських рослин не в поодиноких господарствах, а створення в громаді цілого осередку, який привабить до себе оптових виробників сировини для фармацевтичної чи косметичної галузі.

То чи «зрушить» з місця цей бізнес — покаже час. Протягом місяця зацікавлені жителі громади можуть звертатися до своїх старост чи напряму до відділу економіки у міській раді, де зможуть отримати вичерпну інформацію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень