A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Днями члени бюджетної комісії вишуковували кошти на потреби організацій та установ. Деякі вдалося профінансувати, на окремі — коштів з міського бюджету не виділили

Дата: 16.02.2022 11:11
Кількість переглядів: 657

Фото без опису

 

Комісія розпочала свою роботу із затвердження Програми, за якою закладаються кошти — а це 1 мільйон гривень — на придбання відомчого житла для молодих спеціалістів комунальних підприємств громади. Мова йшла саме про медиків, адже не маючи у перспективі можливості отримати житло, лікарі до Богуслава не погоджуються їхати. Програма передбачає приватизацію цього житла при умові відпрацювання спеціалістом в закладі десяти років.

Про випадок виявлення випадку африканської чуми свиней, лікування якої не відпрацьовано, у мисливському господарстві Обухівського району розповів головний спеціаліст Богуславського відділу Держпродспоживслужби Михайло Гарбарчук. Тож виникла необхідність затвердити комплексну програму спільних оперативних дій, аби упередити поширення захворюваності. Фінансування програми у 100 тисяч гривень лягає на міський бюджет.

Члени бюджетної комісії заслухали звіт про виконання міського бюджету за 2021 рік та проголосували за його затвердження.

Також розглянули звернення фізичних та юридичних осіб. Зокрема, підтримали фінансування КП БМР «Богуславська центральна лікарня»: на реконструкцію системи кисневого забезпечення, на заробітну плату лікарям-інтернам, на монтаж системи протипожежної сигналізації, ремонт апарату ШВЛ, на утримання військово-лікарської комісії та інші потреби лікувального закладу. Проголосували за виділення бюджетних коштів для потреб КУ «Центр надання соціальних послуг» (оргтехніка), стадіон «Колос» (кошти  за оренду льодового поля на «Льодограї»),  на функціонування точок відео нагляду за Програмою "Безпечне місто" (після укладання договорів з провайдерами  у місті працює 20 точок).

Відтермінували члени комісії звернення КП «Богуславблагоустрій», в якому говорилося про виділення близько мільйона гривень на придбання самоскиду заднього розвантажування та самохідної машини для нанесення дорожньої розмітки. Наразі виділення таких коштів у бюджеті немає.

Під питанням залишилось звернення Богуславського об’єднання батьків, дітей та молоді з особливими потребами «Першоцвіт» стосовно виділення 200-от тисяч гривень, так як організація не має банківського рахунку, тому відсутня й звітність (раніше їх забезпечували засобами гігієни через аптечну мережу).

Не менш важливим стало питання виділення близько 1 млн. 400 тис. грн. на розроблення генплану центру громади, Богуслава — містобудівної документації, що включає в себе і топографічну зйомку, без якого неможливе розроблення комплексного плану просторового розвитку громади. До речі, фінансування комплексного плану просторового розвитку можливе і з державного бюджету при наявності всіх необхідних документів, зокрема, і містобудівної документації. Тож, виготовлення таких документів — першочергове завдання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень