A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Інвентаризація земель, співпраця із сусідами та план розвитку громади — основні питання, що розглядали вчора, 16 лютого, члени комісії з питань земельних відносин, архітектури, містобудування та агропромислового розвитку

Дата: 17.02.2022 14:04
Кількість переглядів: 712

Фото без опису

 

На розгляд комісії подали звернення 16-ти депутатів міської ради щодо призупинення виділення жителям громади земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства та індивідуального садівництва терміном на 4 місяці, так як вважають за потрібне провести інвентаризацію земель комунальної власності. Таку пропозицію вирішили написати після того, як на минулому засіданні земельної комісії зафіксували випадок виділення земельної ділянки на підставну особу.

 Процедура інвентаризації, на їх думку, дасть можливість отримати точні відомості про те, скільки землі вже знаходиться в приватних руках, чи обробляється вона і чи сплачуються за неї податки, та, врешті, дізнатися, скільки землі залишається ще у комунальній власності.

Проте  існує й інша думка, що таке рішення — неправомірне. Тож  остаточне рішення щодо накладення мораторію — за депутатами на найближчій сесії,

Члени земельної комісії підтримали питання співробітництва з Корсунською громадою щодо очищення русла річки Рось та делегують на Черкащину депутата міської ради Юрія Гутніченка, очільника ГО «Хорти Богуслава», та спеціаліста відділу агропромислового розвитку, екології та використання земель с/г призначення Петра Пидюру  для підписання проекту договору.

Ще одним важливим питанням, що внесли на розгляд засідання комісії, стала розробка комплексного плану просторового розвитку громади, який неможливий без виконання заходів з розробки історико-архітектурного плану, генерального плану, плану зонування та топозйомки в масштабі 1 до 10 000.

Проекти цих важливих рішень виносяться на сесію міської ради, що відбудеться 28 лютого.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень