A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Щодо використання ПРРО

Дата: 21.02.2022 11:35
Кількість переглядів: 654

 

Фото без опису

 

Нагадуємо, що з 1 січня 2022 року підприємці другої, третьої та четвертої груп повинні встановити та використовувати реєстратори розрахункових операцій та/або програмні реєстратори розрахункових операцій.

Обовязок використовувати касові апарати не поширюється на платників єдиного податку першої групи, які займаються роздрібною торгівлею на ринках або надають послуги населенню (згідно з переліком визначеним у Постанові КМУ від 23.08.2000 року №1336 (зі змінами) і не використовують працю найманих працівників.

Також зауважимо, що суб’єкт господарювання самостійно обирає вид РРО (програмний та/або апаратний) засобами якого здійснюється реєстрація розрахункових операцій відповідно до вимог Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами та доповненнями.

За невикористання РРО та/або ПРРО для підприємців передбачений штраф 100 відсотків вартості проданого товару чи наданих послуг для першого разу та 150 відсотків за кожне наступне порушення. 

Обухівський сектор організації роботи ГУ ДПС у Київській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень