A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Повідомлення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад виконавчого комітету Богуславської міської ради

Дата: 21.02.2022 14:15
Кількість переглядів: 1096

 

Виконавчий комітет Богуславської міської ради,  що знаходиться за адресою: м. Богуслав, вул. Франка Івана, 4, тел. 5-34-54 оголошує конкурс на заміщення вакантних посад виконавчого комітету Богуславської міської ради, а саме:

- державного реєстратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» - 2 штатні одиниці.

Вимоги до кандидатів на посаду державного реєстратора: вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче ступеня магістра, спеціаліста за напрямом професійного спрямування «Правознавство». Стаж роботи у сфері права не менше трьох років або на посаді державного реєстратора чи виконання функцій державного реєстратора не менше одного року, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на персональному комп’ютері. Успішне проходження спеціальної перевірки діяльності державного реєстратора в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань в порядку здійснення контролю, визначеному Кабінетом Міністрів України (для осіб, які до призначення на посаду державного реєстратора або виконання функцій державного реєстратора виконували функції державного реєстратора, перебуваючи у трудових відносинах з іншим суб’єктом державної реєстрації).

Сертифікат про підтвердження професійної компетентності у відповідній сфері державної реєстрації (отриманий в установленому законодавством порядку).

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру, умов оплати праці, переліку питань для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень надається за тел. 5-34-54  або під час особистого прийому (каб. 205) щоденно, з 09.00 до 17.00.

Документи приймаються протягом 30 календарних  днів із дня публікації про оголошення конкурсу на офіційному сайті Богуславської міської ради.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

- заяву про участь у конкурсі (додаток  до Порядку), в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та її проходження;

- заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками (автобіографія, трудова діяльність);

- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання;

- документ, що підтверджують рівень вільного володіння державною мовою. Такими документами можуть бути зокрема: державний сертифікат про рівень володіння державною мовою, виданий Національною комісією зі стандартів державної мови або документ про повну загальну середню освіту – за умови, що він підтверджує вивчення української мови як навчального предмета;

-  електронну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (кандидата на посаду), за минулий рік, за встановленою формою, що визначається Національним агентством з питань запобігання корупції (далі – НАЗК) шляхом її заповнення на офіційному веб-сайті НАЗК за адресою www.nazk.gov.ua та роздруковану з офіційного веб-сайту у паперовому вигляді;

- копію паспорта громадянина України та довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);

- письмову заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень