A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Звернення міського голови Віталія Хоменка до жителів громади!

Дата: 24.02.2022 09:27
Кількість переглядів: 725

Сьогодні, 24 лютого, збройні сили Російської Федерації розпочали інтенсивні  обстріли наших військових підрозділів на сході, а також нанесли ракетні удари по аеродромах та військових об’єктах Збройних Сил України. У країні вводиться військовий стан.

Шановні жителі Богуславської громади!

Розуміючи відповідальність перед жителями Богуславської громади та усвідомлюючи складність ситуації, я як міський голова та весь депутатський корпус забезпечуватимемо роботу та діяльність усіх закладів, установ та підприємств громади, роботу громадського формування з охорони громадського порядку, члени якого вже беруть участь в охороні об’єктів критичної інфраструктури громади.

Звертаюся до вас із закликом не поширювати панічні настрої, чутки та російську пропаганду, не піддаватися на інформаційно-психологічні атаки.  Наш спокій допомагає силовикам гідно виконувати свою роботу із захисту держави та українців.

Прошу всіх, хто має таку можливість та відповідний досвід, підтримати загін громадського формування з охорони громадського порядку, максимально сприяти їх роботі. Не змінюйте свій звичний спосіб життя – це забезпечить нормальну діяльність усіх сфер життя, а отже, і можливість Збройних Сил захищати Україну так, як потрібно, і стільки, скільки потрібно. Пам'ятайте, що в єдності – наша сила! Разом ми переможемо будь-якого ворога – і зовнішнього, і внутрішнього.

Отже, закликаю зберігати спокій, дотримуватись законів і порядку. Ці виклики ми повинні і зможемо подолати тільки разом!

Міська влада перебуває на постійному зв’язку. Отримати інформацію про життя в громаді та прийняті рішення ви можете за телефонами:

045-61-5-34-54,

 5-11-73,

5-13-41 (відділ поліції).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень