A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Пенсійний фонд України повідомляє!

Дата: 15.03.2022 09:25
Кількість переглядів: 668

До уваги застрахованих осіб та фізичних осіб-підприємців Київщини!

Головне управління ПФУ у Київській області повідомляє, що 04.03.2022 прийнято постанову Кабінету Міністрів України  № 199 «Питання надання у 2022 році застрахованим особам одноразової матеріальної допомоги у зв’язку із втратою частини заробітної плати (доходу), робота (економічна діяльність) яких тимчасово зупинена внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні».

Відповідно до п. 3 Порядку надання допомоги, затвердженого постановою, бюджетні кошти спрямовуються застрахованим особам, які працюють на умовах трудового договору (контракту), гіг-контракту, іншого цивільно-правового договору, на інших підставах, передбачених законом, та фізичним особам — підприємцям, страхувальники яких одночасно відповідають таким ознакам:
- перебувають на обліку як платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в окремих адміністративно-територіальних одиницях за переліком, що затверджується Кабінетом Міністрів України за поданням ДСНС; 
- подали в установленому законодавством порядку податкову звітність за IV квартал 2021 р. або річну звітність за 2021 рік;
- не є бюджетними установами, фондами загальнообов'язкового державного страхування.

До переліку  адміністративно-територіальних одиниць, на території яких платникам єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування може надаватися допомога, включено Київську область.

Заява для отримання допомоги застрахованим особам заповнюється виключно в електронній формі з використанням Єдиного державного вебпорталу електронних послуг або з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

Просимо застрахованих осіб та фізичних осіб-підприємців Київщини скористатися даною послугою.

#ПенсійнийФонд #UAразом


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень