A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Богуславський відділ управління соціального захисту населення Обухівської районної військової адміністрації інформує:

Дата: 19.05.2022 15:55
Кількість переглядів: 614

Відповідно Постанови Кабінету Міністрів України від  07.05.2022р. № 540 «Деякі питання виплати у 2022 році разової грошової  допомоги, передбаченої Законами України «Про статус  ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і «Про жертви нацистських переслідувань»  виплата грошової допомоги у 2022 році здійснюється:

  1. органами Пенсійного фонду України – особам, які перебувають на обліку в територіальних органах Пенсійного фонду  України як особи, яким призначено пенсію (щомісячне довічне грошове утримання), станом на 5 травня 2022р., шляхом включення у відомості (списки) на виплату пенсій;

2) структурними підрозділами  з питань соціального захисту населення районних, районних у м. Києві  державних адміністрацій, виконавчих органів міських, районних у містах ( у разі утворення) рад -  особам, які не перебувають на обліку в територіальних органах Пенсійного фонду України як особи, яким  призначено пенсію (щомісячне довічне грошове утримання), станом на  5 травня 2022 року, шляхом перерахування коштів на спеціальні рахунки військових частин, установ і організацій за місцем їх служби, а особам, які не є військовослужбовцями, поліцейськими, особами начальницького та рядового складу,- на поточні рахунки таких осіб в уповноважених банках.

Просимо вищевказану категорію осіб (які не перебувають на обліку в територіальних органах Пенсійного фонду України, які не є  військовослужбовцями, поліцейськими, особами начальницького та рядового складу), які проживають на території Богуславської територіальної громади особисто звернутися  до Богуславського відділу управління соціального захисту населення Обухівської районної державної адміністрації за адресою вул. І.Франка,4 м. Богуслав до 25.05. 2022 року.

Документи, які необхідно подати:

  • паспорт (копія та оригінал);
  • пільгове посвідчення (копія та оригінал);
  • реквізити банку:
  • реєстраційний номер облікової картки платника податків (копія та оригінал).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень