A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Робота Богуславського відділу Центрального міжрегіонального управління державної міграційної служби триває

Дата: 09.06.2022 09:03
Кількість переглядів: 737

 

Богуславський відділ Центрального міжрегіонального управління державної міграційної служби у м. Києві та Київській області продовжує надавати адміністративні послуги населенню в умовах воєнного стану.

Підрозділ надає адміністративні послуги з вклеювання фотокартки у паспорт громадянина України у формі книжечки у зв’язку з досягненням 25-річного та 45-річного віку, оформлення та видачі паспорта громадянина України у формі ID-картки, паспорта громадянина України для виїзду за кордон, оформлення документів про набуття/прийняття до громадянства України, оформлення документів для надання дозволу на виїзд на постійне проживання за кордон.

Відповідно до змін, внесених постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2022 № 170 з 01.03.2022 перетин державного кордону України може здійснюватися на підставі паспорта громадянина України для виїзду за кордон, строк дії якого ПРОДОВЖЕНО, а також дітьми на підставі паспорта громадянина України для виїзду за кордон їх законного представника, до якого внесено інформацію про дитину.

Для продовження строку дії паспорта громадянина України для виїзду за кордон необхідно особисто звернутися з відповідною заявою до будь-якого підрозділу Державної міграційної служби. Строк дії дитячого закордонного паспорта продовжується на підставі заяви її законного представника.

Якщо в дитини відсутній закордонний паспорт, то інформацію про дитину можна внести до паспорта громадянина України для виїзду за кордон одного із батьків. Для цього одному з батьків потрібно звернутися до підрозділу міграційної служби з відповідною заявою із своїм паспортом громадянина України, паспортом громадянина України для виїзду за кордон, свідоцтвом про народження дитини і двома фотокартками дитини розміром 3,5*4,5.

Богуславський відділ ЦМУ ДМС у м. Київ та Київській області знаходяться за адресою: м. Богуслав, вул. Франка Івана, 14.

Сергій КЛІЩАР, начальник відділу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень