A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Зручні сервіси швидкого обслуговування клієнтів ДТЕК Київські регіональні електромережі у месенджерах Viber і Telegram

Дата: 28.07.2022 11:14
Кількість переглядів: 416

 

Клієнтам ДТЕК Київські регіональні електромережі доступний надійний та зручний електронний помічник — чат-бот у Viber та Telegram. Він допомагає у зручний час замовляти або користуватися послугами оператора системи розподілу електроенергії. Наразі перевагами сервісу користується майже 250 тисяч мешканців Київщини.

За допомогою чат-боту клієнти можуть повідомити про відсутність електроенергії, передати покази електролічильника та замовити послугу щодо роботи приладів обліку (заміну, налаштування, опломбування/розпломбування, повідомити про проблему). Також через чат-бот компанія інформує клієнтів про зміни в роботі та сервісах компанії, нагадує про необхідність передачі показів електролічильника.

«ДТЕК – надійна та відповідальна компанія. Більше року в компанії працює чат-бот. Це зручний онлайн інструмент, який дозволяє отримати відповіді на найпоширеніші питання в звичних для клієнтів месенджерах Viber або Telegram. Сьогодні вже майже 250 тисяч мешканців області користуються ним та переконалися у його зручності та простоті. Щомісяця кількість активних користувачів збільшується, адже він функціонує в режимі 24/7» – зазначають в ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Для того, щоб користуватися перевагами чат-боту ДТЕК Київські регіональні електромережі необхідно:

- у пошуку месенджера Viber або Telegram ввести «ДТЕК Київські регіональні електромережі»;

- пройти процедуру верифікації (для незареєстрованих клієнтів);

- обрати в меню послугу, яка цікавить, та скористатися нею.

Як повідомлялося раніше, у червні ДТЕК Київські регіональні електромережі повернув світло понад 530 тисячам родин, що лишилися без електропостачання через аварійні ситуації та ракетні обстріли на енергообладнанні компанії. З початку війни фахівці компанії не зупиняли свою роботу та продовжують підтримувати надійність та якість електропостачання для мешканців, підприємств та установ Київщини.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень