A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту документа «Історико-архітектурний опорний план (у складі генерального плану), генеральний план і план зонування території м. Богуслава Київської обл.»

Дата: 16.09.2022 08:31
Кількість переглядів: 129

Повідомлення про оприлюднення
заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту
документа державного планування «Історико-архітектурний опорний план (у складі
генерального плану), генеральний план і план зонування території м. Богуслава
Київської області»


        1) Беручи до уваги рішення Богуславської міської ради від 16 березня 2017 р. № 341-19-VII «Про розроблення містобудівної документації - історико-архітектурного опорного плану (у складі генерального плану), генерального плану і плану зонування території м. Богуслава Київської області» триває розробка документа державного планування (далі – ДДП) «Історико-архітектурний опорний план (у складі генерального плану), генеральний план і план зонування території м. Богуслава Київської області», а також стратегічної екологічної оцінки (далі – СЕО) до нього у порядку, встановленому ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку».

      Генеральний план – одночасно містобудівна документація на місцевому рівні та землевпорядна документація, що визначає принципові вирішення розвитку, планування, забудови та іншого використання території населеного пункту; план зонування території – документація, що є складовою генерального плану населеного пункту і визначає умови та обмеження використання території у межах визначених функціональних зон; історико-архітектурний опорний план – це науковопроектна документація, яка розробляється у складі генеральних планів історичних населених місць.

          2) Орган, що приймає рішення про затвердження ДДП – Богуславська міська рада.

          3) Передбачувана процедура громадського обговорення заяви про визначення обсягу СЕО, у тому числі:
              а) дата початку та строки здійснення процедури: від 16.09.2022 р. і триває до 30.09.2022 р. включно;

      б) способи участі громадськості: надання пропозицій і зауважень до закінчення терміну громадського обговорення (до 30.09.2022 р. включно) на поштову адресу: вул. Франка Івана, буд. 4, м. Богуслав, 09701, електронну адресу: Boguslav_mrada@ukr.net.
        Громадськість – одна чи більше фізичних або юридичних осіб, їх об’єднання, організації або групи, зареєстровані на території, на яку поширюється дія документа стратегічного планування (ст. 1 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку»).
          Пропозиції громадськості приймаються у письмовому вигляді (в тому числі й електронному вигляді) із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил;

            в) необхідність проведення громадських слухань: відсутня;

       г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися із заявою про визначення обсягу СЕО та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується ДДП: Богуславська міська рада (вул. Франка Івана, буд. 4, м. Богуслав, 09701, тел. (04561) 5-11-73, електронна адреса:Boguslav_mrada@ukr.net);
       Також із Заявою про визначення обсягу СЕО можливо ознайомитись на офіційному веб-сайті Богуславської міської ради.

     ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій: зауваження і пропозиції до заяви про визначення обсягу СЕО подаються до:
     - Богуславської міської ради (вул. Франка Івана, буд. 4, м. Богуслав, 09701, тел. (04561) 5-11-73, електронна адреса: Boguslav_mrada@ukr.net).

Строки подання зауважень і пропозицій: від 16.09.2022 р. до 30.09.2022 р. включно.

       д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДДП: Богуславська міська рада.

           4) необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту ДДП: відсутня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень