Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

"Завжди готові допомагати громаді!"

Дата: 27.09.2022 15:57
Кількість переглядів: 390

Фото без опису

 

У рамках виконання Меморандуму про співпрацю з громадою міста Богуслав, компанія з надання послуг сонячної енергетики ТОВ «Богуславенерджі», вчергове окреслила ряд першочергових завдань на найближчий час.

У планах компанії — придбання датчиків моніторингу глюкози в крові для дітей Богуславської громади, які хворіють на цукровий діабет (датчики дозволяють швидко контролювати рівень глюкози в крові, вони передають інформацію про рівень цукру на спеціальні зчитувачі або на смартфон, роблячи процедуру вимірювання менш болісною для дітей); закупівля меблів для Центру надання соціальних послуг, а саме для літніх людей, які мешкають у стаціонарному відділенні; обладнання та витратні матеріали для комунальних підприємств громади. І це ще не повний перелік проектів, якими допомагає громаді енергетична компанія.

— Наші соціальні проєкти насправді дуже різні, як і потреби у громаді. Звісно, ми завжди намагаємося спрямувати фінансову підтримку у найбільш вагомі у довготерміновому значенні ідеї — підсумував розповідь про найближчу перспективу спеціаліст зі зв’язків з громадськістю ТОВ «Богуславенерджі» Юрій Соломко (на фото разом із міським головою Віталієм Хоменком).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень