Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

З нагоди Дня захисників і захисниць України та Дня Покрови Божої матері й українського козацтва відбулося урочисте покладання квітів до пам'ятного знаку загиблим героям в російсько-українській війні

Дата: 14.10.2022 12:31
Кількість переглядів: 289

Фото без опису

 

14 жовтня – особлива дата для кожного українця. У день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці ми вшановуємо захисників рідної землі. Впродовж останніх буремних подій ми стали свідками справжнього героїзму та сили духу, який демонструють українські військові України. Героїчні подвиги наших захисників назавжди залишаться в народній пам'яті, а самовідданість та віра в перемогу надихатимуть нас і надалі, додають сил та наснаги йти вперед та перемагати!

Пам'ять загиблих героїв, які мужньо захищали рідну країну, прийшли вшанувати міський голова Віталій Хоменко, заступник голови Олександр Гогуля, депутат Київської обласної ради Арташес Татоян, керівники управлінь та відділів міської ради, військовослужбовці, волонтери та жителі міста.  

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх героїв, які віддали своє життя за Україну. Після відбулося офіційне покладання квітів.

Звертаючись з вітальним словом до присутніх, міський голова Віталій Хоменко подякував всім воїнам за патріотичну позицію, мужність, відвагу, відданість військовій присязі та побажав всім міцного здоров'я, злагоди, миру та Божого благословення. З особливою шаною очільник громади звернувся до сімей загиблих воїнів та подякував їм за те, що виростили, виховали справжніх героїв. Також з нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці побажав усім найскорішої перемоги, добра, щастя, злагоди і благополуччя. 

Настоятель храму Покрови Божої матері Ігор Поліжак  провів молебен за Героями, які загинули, захищаючи Україну.

Ми пам’ятаємо кожного, хто з 2014 року віддав найцінніше, щоб наша країна була сильною, незалежною, а рідні жили в спокої. Це наші земляки — Підлубний Віталій, Василенко Олександр, Пушняк Павло, Ухарський Федір, Вовченко Олексій, Щуренко Микола, Бочаров Олександр, Данілов Володимир, Ручка Сергій, Карлаш Олексій, Хоменко Андрій, Гуртим Дмитро, Онопрієнко Олександр, Ткаченко Анатолій, Добровольський Данило, Іванченко Артем, Шевченко Володимир, Вільчинський Павло, Якименко Юрій, Басенко Юрій, Шинкаренко Ярослав, Пилипченко Павло,  Якименко Ярослав, Романенко Руслан, Силенко Сергій, Яцков Сергій — герої, чиї імена навічно викарбувані в новітній історії України.

Не оминули цього дня й тих, хто забезпечує надійний тил нашим військовим, — за високий професіоналізм, особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності української держави, за активну громадську позицію, а також з нагоди Дня захисника і захисниць України були вручені Подяки Київської обласної ради та Богуславської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень