Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту «Генеральний план і план зонування (у складі генерального плану) м. Богуслава Обухівського району Київської області»

Дата: 25.11.2022 16:02
Кількість переглядів: 519

Фото без опису

 

Генеральний план є основним видом містобудівної документації, на місцевому рівні, призначений для обґрунтування довгострокової стратегії розвитку та забудови, іншого використання території населеного пункту, розробляється і затверджується в інтересах територіальної громади Богуславської міської ради з урахуванням державних, громадських та приватних інтересів.

Під час розроблення генерального плану було враховано законодавчі та нормативні документи: Земельний кодекс України, Закон України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закон України «Про екологічну стратегічну оцінку», ДБН Б.2.2-12:2019 «Планування та забудова територій», ДБН Б.1.1-15:2012 «Склад та зміст генерального плану населеного пункту».

Генеральний план населеного пункту складається з Пояснювальної записки, додатків і графічних матеріалів у паперовому вигляді та цифровому форматі. У текстових матеріалах визначається оцінка існуючої ситуації, оцінка сучасного стану території, архітектурно-планувальне, інженерне забезпечення та розміщення інженерних мереж, споруд, транспорт та транспортна інфраструктура, містобудівні заходи з охорони навколишнього середовища, техніко-економічні показники. До графічних матеріалів входять: Схема розташування населеного пункту в системі розселення; План існуючого використання території. Схема існуючих планувальних обмежень; Генеральний план (основне креслення); Схема проектних планувальних обмежень; Схема вулично-дорожньої мережі міського  (сільського) та зовнішнього транспорту; Схема інженерного обладнання території; Схема інженерної підготовки та захисту території; Схема інженерно-гідрологічних заходів; Схема Інженерно-технічні заходи цивільного захисту (цивільної облорони) на особливий період.

Замовником проекту містобудівної документації є виконавчий комітет Богуславської міської ради Київської області, а розробником – ТОВ «УКР-ГРУППРОЕКТ». Підстава розроблення – Рішення Богуславської міської ради від 16.03.2017 р. № 341-19-VII.

З текстовою та графічною частинами зазначеного проекту можна ознайомитися за адресою: м. Богуслав, вулиця Івана Франка, 4. Відповідальним за забезпечення організації розгляду пропозицій громадськості є начальник відділу містобудування, архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Богуславської міської ради – Теребун Галина Михайлівна.

Подання пропозицій та їх розгляд здійснюється з 25.11.2022 р. по 24.12.2022 р. у приміщенні Богуславської міської ради. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання щодо розроблення генерального плану і плану зонування (у складі генерального плану) м. Богуслава Обухівського району Київської області. відбудуться 09.12.2022 р. о 10:00 годині у приміщенні Богуславської міської ради за адресою: м. Богуслав, вулиця Івана Франка, 4.

Ознайомитись із Пояснювальною запискою, планом зонування та схемами можна у розділі сайту "Генеральний план міста" за посиланням

https://boguslavska-gromada.gov.ua/generalnij-plan-15-33-00-25-11-2022/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень