A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

З міжнародним Днем волонтера!

Дата: 05.12.2022 09:30
Кількість переглядів: 312

 

5 грудня в Україні та світі відзначають Міжнародний день волонтера. Цей день присвячений людям, які добровільно та безкорисливо допомагають тим, кому необхідна допомога. Сьогодні українські волонтери – це важлива частинка нашого народу, яка наближує нашу спільну перемогу.

Свято було засноване у 1985 році з ініціативи Генеральної Асамблеї ООН. Метою резолюції цієї організації було стимулювання урядами волонтерської діяльності.

У нашій країні волонтерський рух розпочався у 90-ті роки, а офіційно його визнали 10 грудня 2003 року. Для українців це особливе свято, оскільки наймасовішим волонтерський рух став після Революції Гідності, окупації росією Криму та воєнних дій на Донбасі. Після повномасштабного вторгнення рф в Україну 24 лютого 2022 року це свято змінилося ще більше. Наразі волонтери продовжують збирати гроші по всьому світу на потреби українських військових: закуповують на них медикаменти й зброю і відправляють все це на передову. Деякі із них пішли добровольцями на фронт.

Дякую усім небайдужим людям, які у цей важкий для країни час так чи інакше допомагають військовим: збирають кошти, ліки, продукти, плетуть сітки та переправляють усе це до областей, які ще нещодавно були під окупацією.

Висловлюю слова подяки від кожного, кому допомогли волонтери, за людяність, безкорисливу працю. Нині, завдяки волонтерській підтримці, по всій Україні воює не тільки зброя воює український дух, який неможливо здолати!

Міський голова — Віталій Хоменко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень