A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

З Днем Збройних Сил України!

Дата: 06.12.2022 08:34
Кількість переглядів: 305

Фото без опису

 

Фото без опису

 

6 грудня — День Збройних Сил України!

Шановні військовослужбовці, захисники і захисниці Української держави! Дорогі ветерани!

Від щирого серця вітаю вас з Днем Збройних Сил України, святом кожного, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини, охороняє її кордони та боронить рідну землю, витісняючи навалу ворога.

Як показав час, Збройні сили України – це армія сильних, відважних, мужніх захисників, які до останнього подиху готові захищати рідну державу. Наші воїни є прикладом незламності духу, самовідданості та віри в рідну державу, в її майбутнє.

Тож, шановні наші захисники! Прийміть найщиріші слова привітання з нагоди Дня Збройних Сил України! Бажаю вам найскорішої перемоги, віри та сили, мужності та відваги у військовій службі в ім'я єдиної, суверенної та незалежної України.

Віримо в ЗСУ, допомагаємо ЗСУ, чекаємо всіх додому з перемогою! Слава Україні!

З повагою — міський голова Віталій Хоменко.

 

День Збройних сил України — це свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни, забезпечує обороноспроможність Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу та звитязі яких, ми можемо почуватися у безпеці.

Вітаючи всіх військовослужбовців, не можна не згадати тих, хто поліг, захищаючи країну. На знак вічної пам’яті та глибокої шани до їх подвигу керівники громади та громадськість поклали живі квіти до підніжжя пам’ятника нашим землякам, які віддали життя за вільну, суверенну Україну без російських заблуд.

Згадуючи їх жертовність, міський голова Віталій Хоменко подякував усім, хто стоїть на сторожі спокою рідної землі:

—І хоч нашим захисникам і захисницям цей день доводиться святкувати під ворожими обстрілами, та все ж ми щодня дякуємо їм, коли прокидаємося, і шлемо подумки слова молитви, коли лягаємо спати! Дякую, що захищаєте ваші і наші сім’ї та країну. Бережіть себе і повертайтесь додому, де вас чекають.

Віримо у вас, віримо в ЗСУ! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень