Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

3 лютого — 79-та річниця визволення Богуслава

Дата: 03.02.2023 11:20
Кількість переглядів: 406

Фото без опису

 

З 24 січня по 10 лютого 1944 року точилися бої за звільнення Богуславського району від нацистської окупації. 3 лютого було звільнено Богуслав.

За інформацією, що міститься в музеї історії Богуславщини, 606 воїнів віддали своє життя в боях за Богуславщину, 5376 наших земляків полягли на фронтах Другої Світової війни, загинуло близько тисячі мирних жителів.

Сьогодні, 3 лютого, з нагоди 79-ї річниці з дня визволення Богуслава від фашистських загарбників, голова громади Віталій Хоменко, заступники голови Олександр Салата та Олександр Гогуля, секретар ради Владислав Шпак, працівники виконавчого комітету Богуславської міської ради, соціально-гуманітарного управління, музею історії Богуславщини взяли участь в покладанні квітів до пам’ятних знаків, Меморіалу Слави та вшанували пам’ять загиблих солдат, які у ті буремні роки звільнили від окупантів рідну землю та багато європейських країн.

Про це слід пам’ятати, і вислів «ніхто не забутий, ніщо не забуте» і надалі має залишатися головним моральним принципом нашого життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень