Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав

Дата: 15.02.2023 09:33
Кількість переглядів: 272

Фото без опису

 

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 34-а річниця виведення військ з Афганістану.

Відзначення цієї дати свідчить про глибоку повагу українського суспільства до людей, яким довелося виконувати нелегкий інтернаціональний обов’язок в «гарячих точках»: Чилі, Іспанії, Єгипті, В’єтнамі, Ефіопії та Афганістані.

З кожним роком все далі історія відділяє нас від часів афганської війни, що тривала майже 10 років і вимагала великих матеріальних і людських жертв, під час неї тисячі наших співвітчизників загинули у боях і померли від ран, контузій, травм і хвороб, пропали безвісти. Але час непідвладний викреслити з нашої пам’яті приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі.

Ми засвідчуємо свою глибоку шану та повагу мужності воїнів-інтернаціоналістів, які як ніхто знають справжню ціну війни і миру. Багато з них з 2014 року знову стали на захист країни, бо вміють дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлюючи свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь. Схиляємо голови на знак шани та глибокої вдячності за подвиг та витримку!

Шановні воїни-інтернаціоналісти! Від усього серця бажаємо вам миру в країні та родинах, здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра.

З повагою, міський голова Віталій Хоменко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень