Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Пам’ять співвітчизників, загиблих у боях на території інших держав, вшанували сьогодні у Богуславській громаді

Дата: 15.02.2023 11:45
Кількість переглядів: 347

Фото без опису

 

Нині минає 34 роки з дня офіційного виведення військ колишнього СРСР із Афганістану.

З цієї нагоди в Богуславі відбулось покладання квітів до пам’ятного знаку на честь загиблих воїнів-афганців, та хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих українців, хто поліг у тій кривавій війні, тих, хто не повернувся зі сходу України.

Звертаючись до присутніх, міський голова Віталій Хоменко наголосив, що на жаль, чи не кожне покоління українців мусить проявляти свою міць. Свого часу ці воїни взяли зброю до рук і виконали свій військовий обов’язок. Афганська війна містить безліч прикладів героїзму воїнів, які самовіддано виконували свій обов’язок при врятуванні бойових товаришів та мирних жителів країни. Колишні воїни і сьогодні небайдужі до долі своєї країни, і багато з них з гідністю захищає українську землю від ворога.

Сьогодні на зібранні, до річниці закінчення війни в Афганістані, Віталій Хоменко вручив колишньому працівнику Богуславського відділення поліції і воїну-афганцю Анатолію Васильовичу Власенку нагрудний знак «Гідність та честь Афгану», подання на який підготувала Громадська організація Спілка ветеранів та працівників силових структур України «Звитяга».

Ми із сумом схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто загинув та в мирному житті відійшов за межу вічності від фізичних та моральних ран, із вдячністю звертаємось до тих, хто живе поряд з нами! Спасибі вам, шановні учасники бойових дій, за мужність та високу громадянську відповідальність!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень