Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

День Героїв Небесної сотні цього року проходить під гаслом "Небесна сотня – перші герої російсько-української війни"

Дата: 20.02.2023 10:16
Кількість переглядів: 311

 

Фото без опису

 

20 лютого уся громадськість Богуславщини, як і всієї країни, вшановує подвиг учасників Революції Гідності та пам’ять Героїв Небесної Сотні, які в листопаді 2013 року — лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави, її європейського вибору.

Цього дня відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку Героїв Небесної Сотні у Богуславі, в якому взяли участь голова Обухівської районної державної цивільної адміністрації Олександр Гомон, депутат Київської обласної ради Арташес Татоян, голова Богуславської міської ради Віталій Хоменко, перший заступник голови Олександр Салата, заступник голови Олександр Гогуля, керівники, працівники установ міста, громадськість.

За право жити на своїй землі українці заплатили і нині платять життям своїх синів. Але їх імена живуть у пам’яті кожного українця.

Відвага та сміливість і Героїв Небесної Сотні, і героїв, які сьогодні боронять свою землю, довели, що ми маємо бути згуртованими і разом йти до мети заради процвітання нашої держави. І немає жодних сумнівів, що ми реалізуємо цю високу мету — заради наших Героїв!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень