Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Сесія: затвердили програму, перелік об'єктів комунальної власності...

Дата: 09.03.2023 08:12
Кількість переглядів: 309

Фото без опису

 

8 березня в залі засідань Богуславської міської ради відбулася 42 (позачергова) сесія міської ради восьмого скликання, яку провів Віталій Миколайович Хоменко. Після вшанування хвилиною мовчання загиблих героїв та прийняття порядку денного депутати проголосували за проєкт рішення щодо звернення Богуславської міської ради до дипломатичних місій, представництв міжнародних організацій щодо недопущення участі російських та білоруських спортсменів у Олімпійських та Азійських іграх. Також обранцями було підтримано проєкт рішення «Про затвердження протоколу про результати електронного аукціону». Як повідомила доповідач Кулікова Ольга Євгеніївна — начальник відділу ЖКГ, комунальної власності, інфраструктури та цивільного захисту населення, відбулися електронні торги щодо продажу об’єкта комунальної власності громади — фізкультурно-оздоровчого комплексу, тож за процедурою необхідно затвердити протокол аукціону.

Також під час сесійного засідання було затверджено перелік об’єктів комунальної власності, оскільки підпорядкуванню громади було передано майно сільських рад, які увійшли до громади, — школи, дитячі садочки, музеї, пам’ятки тощо), та Програму фінансової підтримки військових частин ЗСУ на 2023-2025 роки.

Підтримали депутати й внесення змін до Програми управління майном комунальної власності Богуславської міської територіальної громади в особі Богуславської міської ради Обухівського району Київської області на 2022-20224 роки, доповнивши її одним із основних напрямків — «Сплата податків з нерухомого майна», аби забезпечити прозорість прийняття управлінських рішень щодо майна комунальної власності територіальної громади.

Набрав необхідну кількість депутатських голосів і проєкт рішення про внесення змін до рішення від 23.12.2022 року № 2955-38-VІІІ «Про бюджет Богуславської міської територіальної громади на 2023 рік». Зокрема, було збільшено видатки Загального фонду міського бюджету на 923 500 грн. (за рахунок залишку коштів міського бюджету на початок року). Виконавчому комітету Богуславської міської ради збільшити видатки на 123 500 грн. («Здійснення заходів із землеустрою» — 43 500 грн., інші поточні видатки на Програму розроблення документації із землеустрою на території Богуславської міської територіальної громади на 2022-2025 роки; інші заходи, пов’язані з економічною діяльністю — 80 000 грн., інші поточні видатки на Програму управління майном комунальної власності Богуславської міської територіальної громади в особі Богуславської міської ради Обухівського району Київської області на 2022-2024 роки). Фінансовому управлінню Богуславської міської ради збільшити видатки на 800 000 грн. («Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програми соціально-економічного розвитку регіонів» — 800 000 грн.: 700 000 грн. — для придбання службового автомобіля поліцейському офіцеру громади; 100 000грн. — для матеріально-технічного забезпечення окремого стрілецького батальйону, військова частина А 4823.

По Спеціальному фонду збільшити видаткову частину міського бюджету на 30 000 грн. за рахунок коштів, переданих із загального фонду до бюджету розвитку спеціального (за рахунок залишку коштів загального фонду, що утворився станом на 01.01.2023 року) — капітальні видатки на Програму забезпечення містобудівною документацією Богуславської міської територіальної громади Обухівського району Київської області на 2022-2025 роки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень