A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

АВТОМОБІЛЬ ВИРУШИТЬ НА ПЕРЕДОВУ

Дата: 22.03.2023 14:23
Кількість переглядів: 175

Фото без описуФото без опису

 

Керівництво Богуславської громади завжди тримає руку на пульсі подій і всіляко підтримує земляків, котрі відстоюють кордони країни на передових позиціях. Нещодавно за ініціативи міського голови Віталія Миколайовича Хоменка працівниками виконавчого комітету міськради, Богуславського центру ПМСД та Богуславської центральної лікарні було проведено акцію та зібрано кошти на закупівлю автомобіля для бійців 53-ої бригади, в складі якої воюють наші земляки. Загалом спільними силами вдалося зібрати 138 425 грн. (працівники ВК БМР — 21 500 грн., ЦЛ — 70 650, ЦПМСД — 46 275 гривень), які були передані бійцю Олександру на придбання Mercedes Vito.

І сьогодні в присутності заступників міського голови Олександра Петровича Салати та Олександра Миколайовича Гогулі, директорів медичних закладів громади Сергія Івановича Унгуряна та Валентини Дмитрівни Пивовар відбулася передача ключів від бойового авто землякам із 53-ої бригади.

Кожен із присутніх подякував бійцям за захист, за можливість працювати, доповнивши, що цей автомобіль — це маленька частинка вдячності за спокій у рідному місті. Бійці, у свою чергу, подякували усім жителям Богуславської громади за підтримку, турботу, яка особливо зігріває їхні серця в «гарячих» точках, і пообіцяли: «Ми привеземо ПЕРЕМОГУ!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень