A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Платників Обухівщини ознайомили зі змінами у формах податкових накладних/розрахунків коригування та податкової звітності з ПДВ , які набирають чинності з 01 квітня 2023 року

Дата: 30.03.2023 16:15
Кількість переглядів: 215

Фото без опису

 

На Обухівщині податківці провели 30 березня 2023 року ZOOM-конференцію, під час якої інформували платників податків щодо набрання чинності з 01 квітня 2023 року нових форм податкової накладної та розрахунку коригування, податкової декларації з податку на додану вартість та уточнюючого розрахунку податкових зобов’язань .

Фахівець Обухівського відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Київській області Тетяна Рудова ознайомила учасників конференції з нововведеннями, запровадженими наказом Міністерства фінансів від 28 грудня 2022 року № 463 до форм податкових накладних та розрахунків коригування, а також із новою формою податкової декларації з податку на додану вартість та уточнюючого розрахунку податкових зобов’язань до декларації, акцентуючи увагу слухачів на відмінності нових форм від діючих та на особливостях їх заповнення.

У другому блоці зустрічі податківець зробила огляд типових помилок, які допускаються платниками під час заповнення податкової декларації з ПДВ, виявлених камеральними перевірками.

Учасники мали можливість у формі діалогу обговорити нюанси заповнення податкової звітності та отримати відповіді на питання, що виникають у процесі складання декларацій. Напрацювання сприятимуть більш досконалому та якісному заповненню податкової звітності платниками.

Податківці Київщини нагадують, що для оперативної комунікації з бізнесом діє комунікаційна податкова платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua . З податковими новаціями можна ознайомитись на сайті Головного управління ДПС у Київській області: https://kyivobl.tax.gov.ua/

                                                                                                         Обухівський відділ податків

                                                                                                          і зборів з юридичних осіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень