A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ВІНШУВАЛИ ЮВІЛЯРОК

Дата: 03.04.2023 11:25
Кількість переглядів: 167

Фото без опису

Фото без опису

 

Оскільки шановані ювілярки Богуславської громади через свій поважний вік та стан здоров’я не мали змоги 2 квітня, в річницю визволення Київщини від окупантів, відвідати урочисте зібрання в «Будинку культури», тож голова міської ради Віталій Миколайович ХОМЕНКО після заходу завітав особисто до кожної іменинниці, аби привітати їх теплими словами та вручити квіти, нагороди й цінні подарунки.

У цей день очільник Богуславської громади разом із старостами сіл постукав у двері Олени Іванівни КОЗАЧУК із села Саварки та Клавдії Гнатівни ЧОРНОЇ з села Москаленок, котрі минулоріч, у день визволення Київщини від окупантів, зустрічали поважні 85-річні ювілеї. Вони навіть не здогадувалися, що на схилі літ 2-ге квітня, день їхнього народження, припаде на визначну переможну дату для нашої області.

Не оминув міський голова і цьогорічну ювілярку — Валентину Георгіївну ГОЛЯЧЕНКО із Дибинець, яка в цей день святкувала 75-річний ювілей.

Віталій Миколайович привітав іменинниць із святом, бажаючи мирного неба, родинного затишку, здоров’я та многая літ.

Усміхнені та схвильовані бабусі радо зустрічали гостей. Вітання приймали зі слізьми на очах та із словами вдячності, адже, зізнавалися, за свій поважний вік вперше зустрічають у своїх домівках міського голову та отримують від нього таку увагу…, вітання, теплі слова та подарунки…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень