A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ОДНОГОЛОСНО НАДАЛИ ПЕРЕВАГУ КП «БОГУСЛАВБЛАГОУСТРІЙ»…

Дата: 05.04.2023 14:36
Кількість переглядів: 199

 

Сьогодні, 5 квітня, під головуванням першого заступника голови Богуславської міської ради Олександра Петровича Салати відбулося засідання конкурсної комісії із визначення виконавця послуг із вивезення побутових відходів на території Богуславської міської територіальної громади. (Прим.: об’єкти утворення побутових відходів та їх місцезнаходження: місто Богуслав — багатоквартирні житлові будинки — 75; приватні житлові будинки — 4199; юридичні особи та фізичні особи-підприємці — 1745; об’єднання співвласників багатоквартирних будинків та ЖБК — 18; старостинські округи громади — 2456 будинків).

Участь у конкурсі взяли два учасники — КП БМР «Богуславблагоустрій» та КП БМР «Богуславське житлово-комунальне підприємство». Голова комісії розкрив конверти із конкурсними пропозиціями та детально ознайомив членів комісії із пакетами документів, акцентуючи увагу на технічний потенціал суб’єктів господарювання; на наявність в них власної ремонтної бази, обладнання для миття контейнерів та контейнерного парку. Також особлива увага зверталася на вартість надання підприємствами послуг та наявність у них працівників відповідної кваліфікації, які мають знання і досвід, необхідні для надання комунальних послуг із вивезення побутових відходів.

Після ознайомлення із представленою за всіма вимогами документацією, конкурсною комісією було одноголосно віддано перевагу досвідченому й укомплектованому виконавцю послуг із вивезення побутових відходів на території Богуславської міської територіальної громади — КП «Богуславблагоустрій», та рекомендовано сесії затвердити дане підприємство переможцем конкурсу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень