Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Кров... для ЗСУ

Дата: 13.04.2023 17:06
Кількість переглядів: 215

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Нещодавно соціально-гуманітарним управлінням виконавчого комітету Богуславської міської ради було ініційовано колективну участь в акції «День донора. Кров для ЗСУ». І вчора, 12 квітня, до Богуславської районної лікарні прибула команда фахівців КНП КОР "Київський обласний центр служби крові", аби взяти забір такої необхідної для наших поранених бійців крові.

До акції долучилися колективи соціально-гуманітарного управління (вчителі, працівники закладів освіти, відділ культури, працівники музею, Богуславської школи мистецтв, «Будинку культури») та КП «Богуславблагоустрій». Всього в цей день кров здало 98 жителів громади, хоча до лікарні прийшло 124 (26 осіб не допустили до здачі з різних фізіологічних показників).

Начальник соціально-гуманітарного управління Оксана Василівна Поліщук, котра вперше здавала кров, підкреслила: «Мій син — військовий, і в свій час також потребував переливання крові. Хтось допоміг моєму синові, а моя кров врятує життя чиїсь дитині. Дякуємо керівнику лікарні Сергію Івановичу Унгуряну за допомогу в організації такого колективного збору крові. Сподіваємося, що нашу естафету перехоплять інші організації чи підприємства, оскільки дізнались від працівників лабораторії, котрі дякували за таку активність донорів, саме зараз забір іде для лікування поранених наших захисників у шпиталях».

Кров донори здавали безкоштовно. Навіть 43 гривні, які згідно ЗУ передбачені донору на харчування, були зібрані для подальшого донатства для наших земляків на передову.

Разом добрі справи робляться швидше.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень