Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ВЕЛИКОДНІ НАБОРИ РОДИНАМ ГЕРОЇВ

Дата: 14.04.2023 16:03
Кількість переглядів: 247

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Сьогодні, у переддень Великодня, у храмі Покрови Божої Матері відбулася заупокійна панахида за нашими земляками, які віддали свої життя у боротьбі з підступним ворогом.

Линуть у вись слова «Молитви за Україну» у виконанні ансамблю «Оберіг», а далі розпочинається заупокійна панахида… Спільна молитва… за загиблими захисниками, до якої приєдналися очільники Обухівської районної військової адміністрації, голова громади Віталій Хоменко, депутати Богуславської міської ради, рідні та близькі Героїв. Після заупокійної молитви, яка була пронизана слізьми, материнським болем та стривоженим стукотом батьківських і дитячих сердець, кожен із представників влади подякував рідним загиблих за їхню жертовність і неоціненний внесок у майбутню Перемогу.

Також дружинам та батькам наших Героїв, котрі поповнили ряди Небесних янголів, роздали продуктові набори до Великодня від Обухівської РВА та Богуславської міської ради. А яке ж свято без паски?.. Смачними та запашними пасками Великодні набори поповнив місцевий депутат Олег Голінко.

У цей день передсвяткові набори, завдячуючи тісній співпраці Богуславської міської ради із районною владою та підтримці Благодійного фонду «ПРОКСЕН» і польського Познанського воєводства, отримали внутрішньо переміщені особи, які проживають на території Богуславської громади. В села продовольчі подарунки до свята вимушеним переселенцям передадуть очільники старостинських округів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень