Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Про затвердження Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення міста Богуслава

Дата: 18.04.2023 16:14
Кількість переглядів: 226

Фото без опису

 

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, виконавчий комітет Богуславської міської ради повідомляє про оприлюднення проєкт рішення виконавчого комітету Богуславської міської ради «Про затвердження Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення міста Богуслава».

Проєкт рішення виконавчого комітету Богуславської міської ради «Про затвердження Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення міста Богуслава» розроблено відповідно до статті 13-1 Закону України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення» та з урахуванням вимог правил приймання стічних вод та порядку визначення розміру плати, що справляється за понаднормативні скиди стічних вод до систем централізованого водовідведення, затверджених центральним органом виконавчої влади.

Метою проекту рішення є виконання вимог Закону України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення» шляхом затвердження Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення міста Богуслава.

Головний розробник проєкт: КП БМР «Богуславське житлово-комунальне підприємство».

Проєкт рішення розміщений у мережі Інтернет на офіційному сайті Богуславської міської ради boguslavska-gromada.gov.ua у розділі «Регуляторна діяльність».

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 1 місяця з дня оприлюднення:

у письмовому вигляді за адресою: 09701, м. Богуслав, вул. Польова, 46 а КП БМР «Богуславське житлово-комунальне підприємство», тел. +38 (045) 61-53-190,  +38 (045) 61-51-996 або на електронну адресу boguslav.kp.org.ua/news/

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень