Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

СЕСІЯ: ВНЕСЕНО ЗМІНИ ДО МІСЦЕВИХ ПРОГРАМ…

Дата: 27.04.2023 13:55
Кількість переглядів: 238

Фото без опису

 

26 квітня відбулася 46 сесія Богуславської міської ради восьмого скликання, яку провів міський голова Віталій Миколайович Хоменко. Вшанувавши хвилиною мовчання ліквідаторів аварії на ЧАЕС та загиблих захисників сьогодення, депутати затвердили порядок денний сесії із внесеними головуючим доповненнями та приступили до розгляду проєктів рішень.

Найперше обранці проголосували за виділення матеріальної допомоги жителям Богуславської громади, адже надійшло більше 60-ти заяв. Яким би складним не було сьогодення, місцева влада спільно із депутатським корпусом знаходить можливість підтримати кожне звернення жителів громади. Далі проголосували за проєкти рішень щодо врегулювання земельних відносин. Одноголосно внесли зміни до різнопланових місцевих програм, в тому числі й до Програми підтримки творчих та обдарованих дітей освітніх закладів Богуславської міської територіальної громади на 2020-2023 роки. Загальний обсяг фінансування Програми було збільшено на 52 тисячі гривень, аби учні-випускники, котрі досягли високих результатів у навчанні та творчих здобутків у науково-дослідницькій діяльності, отримали одноразову винагороду.

Під час сесійного засідання було внесено зміни й до рішення від 23.12.2022 року № 2955 - 38 - VІІІ «Про бюджет Богуславської міської територіальної громади на 2023 рік», в яких також закладено отриману субвенцію із державного бюджету в розмірі 88 279, 71 грн — на реалізацію в Богуславській громаді соціального проєкту «Активні парки — локації здорової України», про який розповімо згодом.

Затвердили депутати й звіт про виконання бюджету за 1 квартал 2023 року: по доходах у сумі 68 790 827 грн, по видатках — 47 147 635 грн, із перевищенням доходів над видатками в сумі 21 643 192 грн.

Проголосували за передачу міжбюджетного трансферту з бюджету Богуславської міської територіальної громади у вигляді субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання заходів «Програми пожежної безпеки Богуславської міської територіальної громади на 2020-2023». Як пояснив міський голова, було отримано допомогу у вигляді пожежних автомобілів, які потрібно утримувати під накриттям, на майданчику із твердим покриттям, на облаштування якого й виділяється міжбюджетний трансфер.

Також обранці розглянули решту проєктів, винесених на розгляд, та ухвалили відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень