A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

«СТИХІЙНИКИ» — КОМАНДА ЮНИХ РЯТУВАЛЬНИКІВ

Дата: 27.04.2023 16:09
Кількість переглядів: 287

 

26 квітня рятувальники Обухівського районного управління в «Класі безпеки» познайомились із новоствореною командою юних рятувальників Богуславського НВО «Ліцей № 3-МАН» Богуславської територіальної громади. Фахівці ДСНС розповіли дітям основні аспекти діяльності ДЮРП, назва команди виникла спільними зусиллями.

І тепер команда юних рятувальників «Стихійники» готова стати взірцем для своїх однолітків, задля виховання у підростаючого покоління навиків безпечної поведінки, всебічного розвитку і вироблення активної життєвої позиції.

Користуючись нагодою, співробітники ДСНС розповіли дітям, що потрібно робити, аби не сталося пожежі, та як діяти у разі її виникнення. Фахівці ДСНС нагадали про правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», правила пожежної безпеки як вдома, так і на вулиці. Особливу увагу звернули на те, що вибухонебезпечні предмети становлять смертельну загрозу. Наголосили, що у разі виявлення підозрілих предметів необхідно бути максимально уважними та одразу повідомити відповідні служби.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень