A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

РУСЛАН КРАВЧЕНКО ПОБУВАВ В УКРАЇНЦІ, ДЕ ВРАНЦІ ВНАСЛІДОК ПАДІННЯ УЛАМКІВ РОСІЙСЬКОЇ РАКЕТИ СТАЛОСЯ ВЛУЧАННЯ В БАГАТОКВАРТИРНИЙ БУДИНОК

Дата: 28.04.2023 16:41
Кількість переглядів: 196

 

Голова Київської ОВА Руслан Кравченко побував в Українці, де вранці внаслідок падіння уламків російської ракети є влучання в багатоповерховий будинок.

Через це пошкоджено квартири на 5 та 6 поверсі. Постраждала дівчинка, яка доставлена в лікарню Охматдит. Про це повідомив голова Київської ОВА на своїй сторінці у Facebook.

«Мешканцям будинку надається вся необхідна допомога та вирішується питання щодо їх забезпечення тимчасовим житлом», – написав він.

Руслан Кравченко поставив завдання розпочати демонтаж фасаду пошкодженої частини будинку, провести інструментальне обстеження, у максимально короткі терміни розробити проєктно-кошторисну документацію та оперативно розпочати капітальний ремонт пошкоджених квартир і будинку. 

Також Руслан Кравченко зазначив, що Київська обласна військова адміністрація надаватиме всю необхідну допомогу, щоб люди швидше повернулися додому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень