A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

РУСЛАН КРАВЧЕНКО: КОВА ПРОПОНУВАТИМЕ МОЗ УКРАЇНИ ВКЛЮЧИТИ ДО СПРОМОЖНОЇ МЕРЕЖІ КИЇВЩИНИ 33 МЕДИЧНІ ЗАКЛАДИ

Дата: 05.05.2023 11:41
Кількість переглядів: 166

 

Київська обласна військова адміністрація надасть Міністерству охорони здоров’я України пропозицію включити до спроможної мережі регіону 33 медичні заклади. Про це заявив голова Київської ОВА Руслан Кравченко під час онлайн-наради з представниками медзакладів, що увійшли до спроможної мережі лікарень пристоличного регіону.

«Наше завдання – у максимально короткі терміни зробити медичну допомогу Київщини більш доступною та якісною. Наша команда вже перейшла від теорії до дій. Здоровʼя українців не можна відкладати на потім. Кожен пацієнт має бути впевненим, що в разі необхідності потрапить до того лікувального закладу, в якому є відповідне обладнання та фахівці», – зазначив Руслан Кравченко.

Раніше за дорученням голови КОВА була сформована робоча група, до якої увійшли представники медзакладів області, Департаменту охорони здоров’я КОВА, депутати обласної ради. Протягом трьох місяців робоча група аналізувала діяльність усіх медичних закладів області та на основі результатів визначила 9 надкластерних, 10 кластерних та 14 загальних закладів охорони здоров’я Київщини, які пропонуватимуть включити до спроможної мережі. Усі ці медзаклади мають рік, щоб показати ефективну роботу. Хто не впорається – будуть виключені з цього переліку.

Руслан Кравченко додав, що робоча група не лише виконує управлінську функцію, а й підтримує медичні заклади області за напрямами реабілітації, цифровізації, енергоефективності, сприяння молодим спеціалістам та ін.

«Ми щодня нарощуємо зусилля та якість цієї підтримки, бо розвиток медичної галузі, забезпечення жителів області необхідними умовами для отримання кваліфікованої та своєчасної медичної допомоги – це один із наших пріоритетів», – наголосив голова КОВА.

Руслан Кравченко закликав громади регіону підтримувати роботу місцевих медзакладів та напрацювати пропозиції щодо їх розвитку на наступні 5-10 років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень