Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

У БОГУСЛАВІ БАЙКЕРИ ВІДКРИЛИ МОТОСЕЗОН — 2023!

Дата: 13.05.2023 22:09
Кількість переглядів: 373

Фото без опису

 

Драйв, адреналін, рев і блиск стальних «монстрів» — так сьогодні, 13 травня, байкери із усієї України відкрили в Богуславі Мотосезон—2023. Захід, в організації якого активну участь взяли голова Богуславської міської ради Віталій Хоменко, депутати міськради Сергій Сотник та Валерій Мостипан, Олег Тищенко та мотоклуб «Вільні» із Білої Церкви, місцеві підприємці та відомий майстер кухарської справи Мікаель Ароян, був спрямований не лише на відкриття Мотосезону — 2023, а й на збір коштів для нашого земляка, байкера Віталія Митяя. Справа в тім, що Віталій сьогодні в складі 77 окремої аеромобільної бригади захищає країну від ворога й разом зі своїми побратимами має потребу в автомобілі, який рятуватиме життя захисників.

На захід до Богуслава з’їхалось більше 150 байкерів, які після реєстрації та благословення військовим капеланом, отцем Сергієм, вирушили мотоколоною вулицями Богуслава до пам’ятного знака загиблим воїнам у російсько-українській війні. Тут їх зустрів очільник громади. Віталій Миколайович привітав гостей на нашій мальовничій Богуславщині, а потім із юними байкерами поклав квіти шани й вдячності до пам’ятного знака нашим героям. Військовий капелан, отець Сергій відправив поминальну панахиду за загиблими побратимами, й колона байків вирушила околицями міста до місця локації — ліс біля автодрому на вулиці Мисайлівській.

Там уже на гостей чекали байкерська кухня, запашний куліш і цікава програма, яку провела начальник відділу культури, молоді та спорту виконавчого комітету Богуславської міської ради Тетяна Куценко. Була проведена безпрограшна лотерея, участь у якій взяв і очільник громади. І, знаєте, серед сотень призів був один найцінніший — синьо-жовтий прапор, який тепер займе чільне місце в кабінеті міського голови. Потім привітали найстаршого 75-річного байкера під псевдонімом «Іванич», який приїхав із Чернігова, подолавши на своєму залізному «коні» понад 350 кілометрів.

Відбувся під час заходу й цікавий аукціон, лотами якого були шеврони, сухпайки, герб із велосипедного цепка... Один хлопчик віддав навіть іграшковий байк, зроблений татковими руками із підручних матеріалів, який було продано за 3 500 гривень. Був виступ гумориста, конкурси та драйвова атмосфера.

Завершився з’їзд байкерів підрахунком зібраних коштів. 88 566 гривень, саме стільки було зібрано на сьогоднішньому відкритті Мотосезону — 2023, які, нагадуємо, підуть на придбання автомобіля для нашого земляка.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень