Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 19.05.2023 13:47
Кількість переглядів: 150

Фото без опису

 

19 травня 2023 року під головуванням міського голови Віталія Хоменка відбулося чергове (6) засідання виконавчого комітету Богуславської міської ради, участь у якому взяли 24 члени виконкому.

Під час засідання було розглянуто 19 проєктів рішень. Зокрема, затверджено звіти про виконання фінансового плану за I квартал 2023 року КУ БМР «Богуславський трудовий архів», КНП БМР «Богуславський центр первинної медико-санітарної допомоги» та КП БМР «Богуславське житлово-комунальне підприємство».

Директор Богуславського ЖКП Олександр Чуприна також доповів про підготовку до опалювального сезону та подякував міському голові за забезпечення підприємства генераторами.

Також було підтримано проєкт рішення «Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг земельного характеру, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Богуславської міської ради. Як повідомила в. о. начальника відділу «ЦНАП» Вікторія Ніщименко, збільшився список надання ними послуг із 134-х до 151-ої.

Було схвалено внесення змін до програм соціально-економічного та культурного розвитку Богуславської міської територіальної громади. Члени виконкому підтримали затвердження Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення міста Богуслава та проєкт рішення «Про заходи з організації місць відпочинку на р. Рось до оздоровчого сезону 2023 року на території Богуславської міської територіальної громади».

Кілька питань стосувалися захисту прав дитини (влаштування дитини в прийомну сім’ю Колібаб, надання дозволу на придбання квартири на ім’я малолітньої дитини, на прийняття в дар дитиною частини квартири тощо).

Частина розглянутих проєктів стосувалися містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, в числі яких — демонтаж об’єктів виносної торгівлі в прибережно-захисній смузі р. Рось напроти магазину «Стара баня», надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами…

Проголосували за реєстрацію помічників дієздатним фізичним особам, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права та виконувати свої обов’язки, також за надання рекомендацій для призначення опікуном/піклувальником. Як проінформувала Галина Бондаренко, статистик виконавчого комітету БМР, на засідання опікунської ради було розглянуто та задоволено 15 заяв щодо реєстрації помічників, одну — повернуто на доопрацювання, та 3 звернення стосовно призначення опікунів/піклувальників.

На завершення засідання члени виконкому схвалили проєкт рішення Програми розвитку міжнародного співробітництва Богуславської міської територіальної громади на 2023 – 2025 роки, метою якої є відродження практики співпраці Богуславської міської ради з громадами-партнерами, або міжнародними організаціями, фондами, шляхом активізації роботи із пошуку таких партнерів, підписання відповідних договорів про налагодження партнерських контактів та співпраці та з метою налагодження нових контактів і поглиблення взаємовідносин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень