Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

МОНІТОРИНГОВИЙ ВІЗИТ ДО БОГУСЛАВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 25.05.2023 07:57
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

 

Сьогодні, 25 травня, до Богуслава із робочим візитом завітала делегація зі столиці: заступник голови Київської ОВА Сергій Білецький, директор Департаменту соціального захисту населення Ігор Мещан, начальник Служби у справах дітей та сім’ї Ірина Антошко, директор Київського обласного центру соціальних служб Наталія Ібрагімова та заступник голови Обухівської РВА Ірина Старенька, аби поспілкуватися із міським головою Віталієм Хоменком і керівниками відповідних служб місцевого рівня та промоніторити стан надання соціальних послуг населенню в Богуславській громаді.

Спершу робоча зустріч відбулася в кабінеті міського голови, під час якої особлива увага зверталася на умови проживання внутрішньо переміщених осіб на Богуславщині. Очільник громади принагідно звернувся до заступника голови Київської ОВА із проханням допомогти із будівництвом соціального житла для вимушених переселенців, адже все для цього є — відведена земельна ділянка, проєкт багатоквартирних будинків та завод, який виготовляє монолітно-каркасні багатоповерхівки. Посадовці мали конструктивну розмову щодо поглиблення співпраці. Також у ході бесіди вивчалася ситуація щодо якісного забезпечення соціальними послугами вразливих груп населення громади. Мова йшла й про літніх людей, і осіб із інвалідністю, й сім’ї з дітьми які перебувають у складних життєвих обставинах, і про дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Про все в деталях проінформували начальник служби у справах дітей ВК Богуславської міської ради Оксана Калінська, начальник відділу соціального захисту населення соціально-гуманітарного управління Руслана Вісьтак та керівник КУ «Центр надання соціальних послуг» Наталія Ковальова.

Після обговорення всіх робочих питань Наталія Ібрагімова подякувала голові Богуславської міської ради за підтримку незахищених верств населення, за всебічну допомогу переселенцям, за кваліфікованих спеціалістів, а потім попросила дозволу відзначити грамотою Наталію Ковальову за активну волонтерську діяльність на території Київщини.

Моніторинговий візит посадовців завершився оглядом роботи КУ «Центр надання соціальних послуг», Київського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Оберіг» та перевіркою умов проживання переселенців у гуртожитку Богуславського гуманітарного фахового коледжу ім. І. С. Нечуя-Левицького.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень