Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ВРУЧЕННЯ КЛЮЧІВ ВІД АВТО…

Дата: 29.05.2023 15:48
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

 

Сьогодні відбувся завершальний «акорд» відкриття Мотосезону-2023, який 13 травня проходив у Богуславі за підтримки міського голови Віталія Хоменка. Відбулося вручення ключів від автомобіля захиснику-байкеру, нашому земляку Віталію Митяю, на придбання якого під час заходу зібрали 88 566 гривень.

На цю урочисту подію завітали не лише представники влади та організатори заходу, а й родина військового, байкери із запорізького мотогурту «Мутні» та із білоцерківського клубу «Вільні».

Організатор відкриття Мотосезону-2023 Сергій Сотник подякував очільнику громади, спонсорам та байкерам за допомогу в проведенні заходу, який закінчився блискавично — бойовий залізний «кінь» уже чекає свого власника й після оформлення документів та перефарбування вирушить на передові позиції фронту рятувати життя наших бійців. Кожному причетному до збору коштів висловила свою вдячність дружина бійця Тетяна Митай, яка із синочком Богданчиком чекає чоловіка й татуся додому із перемогою. Перший заступник голови Богуславської міської ради Олександр Салата подякував організатору, за сумісництвом — депутату міськради, Сергію Сотнику за те, що його слова не розходяться із ділом, та підкреслив: «Разом — ми велика сила!»

Під час передачі ключів був присутній Олексій Петруненко, який пригнав авто із-за кордону. Чоловік розповів, що за таку суму йому вдалось знайти автомобіль у гарному стані, який не доведеться ремонтувати: заводь і їдь. До речі, Олексій уже доправив бійцям біля 50 автомобілів.

Ключі — в руках захисника, нам залишається побажати йому та всім захисникам України Божої опіки й найшвидшої перемоги. Богуславська громада продовжуватиме підтримувати їх доти, доки це буде потрібно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень