Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

НАЙПЕРШИЙ ВІЗИТ НОВОГО ГОЛОВИ ОБУХІВСЬКОЇ РДА — ДО БОГУСЛАВА

Дата: 30.05.2023 14:34
Кількість переглядів: 163

Фото без опису

 

Сьогодні, 30 травня, до Богуславської громади завітав новопризначений голова Обухівської районної державної адміністрації Київської області Микола Миколайович Кравчук у супроводі своєї заступниці Ірини Абрамівни Старенької, аби особисто познайомитись із міським головою Віталієм Миколайовичем Хоменком, обговорити у неформальній обстановці проблемні питання та подальші кроки співпраці, спрямовані на розвиток нашої громади.

Під час зустрічі особлива увага акцентувалась на облаштуванні найпростіших укриттів, якими, як зазначив заступник міського голови Олександр Петрович Салата, вдалося забезпечити всі освітні заклади Богуславської громади, аби новий навчальний рік діти розпочали за шкільними партами, а маленькі вихованці — в своїх групах. Також обговорювалися питання кількості створення будинків сімейного типу та умов проживання в громаді як статусних дітей, так і внутрішньо переміщених осіб. Віталій Миколайович проінформував, що в гуртожитку Богуславського гуманітарного фахового коледжу ім. І. С. Нечуя-Левицького на постійній основі із всебічною підтримкою проживає 35 сімей, яким, на превеликий жаль, немає куди повертатися… Також міський голова вкотре підкреслив, що громада має можливість побудувати соціальні багатоквартирні будинки, адже для цього є відведена земельна ділянка, готова проєктна документація та Богуславський завод залізобетонних конструкцій, необхідна лише фінансова підтримка.

У розмові порушувались питання й господарської діяльності, зокрема, — безперебійне надання житлово-комунальних послуг жителям громади у важкі дні сьогодення, проблеми із утилізацією сміття.

Також Віталій Миколайович ознайомив районне керівництво із переліком лідерів-підприємств, які є наповнювачами місцевого бюджету, поділився реалізацією планів щодо облаштування радіаційного укриття в приміщені колишнього побуткомбінату, на яке вже виготовлена проєктно-кошторисна документація. Зустріч завершилася на приємній ноті: міський голова вручив очільнику району пам’ятний подарунок місцевого виробництва про перший візит до Богуслава та запросив наступного разу завітати із робочими виїздами на підприємства, в села та в навчальні заклади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень