A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

СЛУЖУ УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДУ!

Дата: 19.06.2023 13:52
Кількість переглядів: 169

Фото без опису

 

Сьогодні, 19 червня, в актовій залі Богуславського відділення поліції відбулися урочистості із нагоди 100 річниці із часу створення служби дільничних інспекторів міліції та Дня дільничного офіцера поліції, який в Україні відзначали 18 червня. Захід розпочали вшануванням хвилиною мовчання ветеранів-дільничних, які відійшли у засвіти. Своїми спогадами про роботу дільничних, які були «пересипані» цікавими фактами, поділився голова ради ветеранів Богуславської міліції Віталій Іванович Данілов. Привітавши присутніх ветеранів та дільничних офіцерів із професійним святом, він подякував міському голові Віталію Миколайовичу Хоменку, депутату обласної ради Арташесу Гарніковичу Татояну за постійну допомогу й підтримку очолюваної ним ради.

«Вся робота поліції розпочинається із вас, дільничні офіцери, — такими словами розпочав свою вітальну промову міський голова, — адже саме ви найбільше контактуєте із людьми, особливо в селах громади. Ви знаєте, чим живе кожне село. Мені приємно дивитися у вічі присутніх ветеранів, бо особисто знаю роботу кожного із вас». Також Віталій Миколайович побажав частіше проводити зустрічі ветеранів-дільничних із молодими спеціалістами, аби передавали свій досвід, який ніколи не буває зайвим.

Слова вдячності і вітань линули й від депутата обласної ради Арташеса Татояна та начальника відділення поліції Андрія Сергійовича Бакала.

Закінчилися урочисті збори приємною частиною — нагородженням: очільник громади вручив відзнаки «За службу державі. 100 років СДІМ МВС» ветеранам: Анатолію Степановичу Решетнику, який сьогодні зустрічає своє 60-річчя, Василю Семеновичу Володьку, Володимиру Леонідовичу Ковтуну, Леоніду Яковичу Шевченку, Василю Петровичу Мартиненку. Також були нагороди різних рівнів як для ветеранів, так і для молодих фахівців, в тому числі й подяки від Київської обласної ради та Богуславської міської ради.

Із нагоди професійного свята бажаємо ветеранам та дільничним офіцерам поліції здоров’я, родинного щастя та добробуту, поваги від людей, наснаги у нелегкій, але такій потрібній праці!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень