Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ВИКОНКОМ: ІГРОВІ МАЙДАНЧИКИ ПОВИННІ БУТИ В КОЖНОМУ СЕЛІ

Дата: 21.06.2023 13:18
Кількість переглядів: 283

Фото без опису

 

Сьогодні, 21 червня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Богуславської міської ради, участь у якому взяли 20 членів виконкому.

Вшанувавши хвилиною мовчання загиблих Героїв та затвердивши порядок денний із доповненнями, члени виконкому приступили до розгляду питань.

Найперше було заслухано та схвалено план роботи виконавчого комітету Богуславської міської ради на ІI півріччя 2023 року, в якому, як зазначив доповідач Олександр Петрович Салата, закладено й підготовка КП БМР «Богуславське ЖКП» до опалювального сезону 2023-2024 років, а закладів освіти Богуславської міської територіальної громади — до організованого початку навчального року 2023-2024 років; і готовність альтернативних джерел електроенергії до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 роки в комунальних підприємствах, установах та закладах громади, адже потрібно бути готовими до всіх непередбачуваних обставин.

Прийняли рішення «Про надання дозволу на порушення об’єкта благоустрою», в якому розглядалось звернення старости Ісайківського старостинського округу щодо облаштування спортивного майданчика (футбольного поля та волейбольної площадки) на території сільського закладу культури.

Схвалили члени виконкому й внесення змін до програм соціально-економічного та культурного розвитку Богуславської міської територіальної громади, в яких передбачена фінансова підтримка закладів медицини. Низка змін стосувалася покращення життєдіяльності громади — ремонт та реконструкція дорожнього покриття вулиць, тротуарів, скверів та зон відпочинку Богуславської міської територіальної громади; закупівля сміттєвоза, оскільки застаріла техніка постійно ламається, а відходи в громаді потрібно вивозити вчасно; облаштування та доукомплектування дитячих ігрових майданчиків у всіх селах громади. Як зазначив міський голова Віталій Миколайович Хоменко, в 10 селах громади дитячі ігрові майданчики взагалі відсутні, в деяких — розбиті. В Богуславській громаді діти навіть маленьких сіл Туників, Дешок матимуть майданчики, обладнані сучасними ігровими елементами.

Було схвалено проєкти Програми відшкодування різниці в тарифах на послуги з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії виробленої з використанням альтернативних видів палива на території Богуславської міської територіальної громади на 2023-2024 роки; Програми інформування громадськості щодо діяльності органів місцевого самоврядування на території Богуславської міської територіальної громади на 2023 рік та Програми фінансової підтримки органів виконавчої влади в Обухівському районі на 2023-2024 роки.

Також члени виконкому прийняли низку рішень з питань опіки та піклування за зверненнями громадян.

Вів засідання Богуславський міський голова Віталій Миколайович Хоменко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень