Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ЧЕРГОВИЙ ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

Дата: 29.06.2023 15:19
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

 

У середу, 28 червня, у приміщенні Богуславської міської ради відбувся черговий особистий прийом громадян міським головою Віталієм Миколайовичем Хоменком.

Деякі жителі громади приходили із особистими проблемами. Завітав на прийом і Анатолій Федорович Січкар, котрий просив допомогти із ремонтом дороги в Ісайках. А от представниця від жителів будинку, який розташований на вулиці Польовій, 44/12, звернулась до очільника громади із проханням завезти пісок для дітей на ігровий майданчик. Справа в тім, що ініціативна група жителів будинку власними силами облаштувала для дітей ігровий майданчик, змайструвала сучасний дитячий будиночок, не вистачає лише піску для наповнення пісочниці та підсипки території біля встановленої гірки.

І хоча в даному будинку є господар, адже у свій час його жителями було створено ОСББ, звернення богуславчанки Віталій Миколайович виконав у той же день, адже кожна дитина Богуславської громади повинна мати всі умови для активного відпочинку на свіжому повітрі, для щасливого дитинства.

Також усі порушені питання міським головою було взято під особистий контроль, а керівники структурних підрозділів отримали відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень