Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

«МОЯ УКРАЇНА! ЛЮБЛЮ ЇЇ! КРАПКА!»

Дата: 29.06.2023 16:35
Кількість переглядів: 157

Фото без опису

 

Фото без опису

 

День Конституції України в Богуславі завершився благодійним концертом та підбиттям підсумків онлайн-фотоконкурсу «Своїм теплом зігрію Україну».

У вечірній час 28 червня на площі перед Богуславським будинком культури відбулася концертна програма, яку провела юна богуславчанка, студентка університету культури Наталія Васильченко. Свою промову вона розпочала із хвилюючих слів: «Сьогодні велична душа українського народу сповнена радістю і смутком водночас, бо Україна відзначає велике свято — День Конституції, в умовах військового стану…»

Як український народ передає свої переживання, біль, сподівання та емоції?.. Звичайно ж, народною піснею, яка у цей день звучала у виконанні всім відомої «Розкопанчаночки», пісенні номери якої були «пересипані» виступами неперевершеного конферансьє колективу Анатолія Васильовича Гамарника. Свій пісенний талант подарували глядачам і тріо-гурт «Оберіг» та юні таланти Богуславської школи мистецтв — Поліна Вірченко, Ані Татоян. Витонченість і грацію танцю продемонстрував хореографічний колектив Богуславської школи мистецтв (керівник — Анастасія Могилко).

Проте найхвилюючішою частиною заходу було оголошення переможців фотоконкурсу «Своїм теплом зігрію Україну», участь у якому цьогоріч взяли 49 учасників. Тож, третє місце за вашими вподобайками зайняв маленький житель Богуславської громади Данилко Сосюра, котрий під час церемонії нагородження гарненько примостився на таткових надійних плечах. Друге місце здобули минулорічні переможці — родина Коломійців, а перемогу забрала Яночка Поліщук. Нагородження переможців та призерів конкурсу за дорученням міського голови Віталія Миколайовича Хоменка провела начальник відділу культури, молоді та спорту виконавчого комітету БМР Тетяна Володимирівна Куценко. Кожен із переможців отримав нагороди та сувенірну продукцію від Богуславської міської ради.

Сподіваємося, що в наступному році з’явиться ще більше бажаючих своїм теплом зігріти Україну. Віримо, що кожен українець у цей день зможе зробити світлину саме в своєму рідному куточку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень